Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ανακαινιση σπιτιου, το πότε και πως να ξεκινήσετε

Ανακαίνιση σπιτιού 

Πότε θα πρέπει να προχωρήσετε στην ανακαίνιση www.anakainisispiti.grτου δικού σας σπιτιού
Πού θα απευθυνθείτε; Πως θα κάνετε αναπαλαίωση, ανακαίνιση, διακόσμηση εσωτερικών χώρων ; Πως θα δώσετε νέα εικόνα στο χώρο σας; Η λύση μπορεί να είναι μια σωστή ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, το κλειδί καθώς και το πρώτο βήμα είναι η σωστή μελέτη μετά την καταγραφή των πραγματικών λειτουργικών αναγκών. που έχουμε στο δικό μας σπίτι, κατάστημα, ξενοδοχείο κ.α.

Το κόστος ανακαίνισης αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για αυτό και μια καλή οικονομική - τεχνική μελέτη ανακαίνισης θεωρούμε ότι αποτελεί το πρώτο βήμα.
H επιχείρηση «Δημιουργών Τέχνημα» συστάθηκε, στην σημερινή της ολοκληρωμένη μορφή τον Σεπτέμβριο 2000 από ομάδα εργοδηγών τεχνικών έργων, με μεγάλη εμπειρία στην μελέτη και στην επίβλεψη κτιριακών έργων ανακατασκευών και κατασκευών, εμπειρία που αποκτήθηκε από προηγούμενα εκτελεσμένα έργα αλλά και σε συνεργασία με τεχνικές εταιρίες του κλάδου. Ουσιαστικά σαν ομάδα  αποτελεί την οργανωτική έκφραση μιας πολύχρονης παρουσίας στο χώρο των μελετών και υλοποίησης που αφορά ανακαινίσεις και ανακατασκευές.

Η Δημιουργών Τέχνημα έχει υιοθετήσει ως φιλοσοφία της την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη - προσαρμογή και ανταπόκριση στα νέα δεδομένα των κατασκευών – ανακατασκευών- ανακαινίσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η Δημιουργών Τέχνημα έκανε πραγματικότητα την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών - προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, οι οποίες να διασφαλίζουν μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ωφέλειας για τους Πελάτες της . Η δέσμευση στην επίτευξη των στόχων για λογαριασμό του πελάτη μας... Η φιλοσοφία της Δημιουργών Τέχνημα για επιτυχία συνδυάζει πέντε κρίσιμους παράγοντες : Την αποτελεσματική Διαχείριση της Γνώσης (Knowledge Management). Την αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών, ώστε να συμβαδίζει με τις ανάγκες των πελατών της για ποιοτική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων . Τον σχεδιασμό και ανάπτυξη Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών, που συμβάλουν στην προστιθέμενη αξία της όποιας Ανακαίνισης - ανακατασκευής. Την δημιουργία προγράμματος υποστήριξης και μετά το έργο ανακαίνισης – κατασκευής για τους Πελάτες της. Τη συνεχή έρευνα για νέα υλικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικού.Επιπλέον, η διακοσμητική μελέτη, θεωρείται δεδομένη όταν πρόκειται να ανακατασκευάσετε το σπίτι σας, μην αμελείτε την σημασία και την σπουδαιότητα μιας σωστής διακοσμητικής μελέτης εσωτερικών χώρων.
Η ανακαίνιση του δικού σας σπιτιού www.dimiourgontexnima.gr  ας είναι ξεχωριστή.




Η ανακαίνιση ενός σπιτιού κατά την γνώμη μας δεν είναι από τα έργα εκείνα που μπορούν να έχουν τυποποίηση κάθε χώρος είναι διαφορετικός, οι ανάγκες των χρηστών ποικίλουν, ο σκοπός ενός τέτοιου έργου μπορεί να έχει δυσκολίες που δεν φαίνονται και υπόκεινται στην εμπειρία των ανθρώπων που θα εμπιστευτείτε, μην συμβιβαστείτε σε καμία περίπτωση στα θέματα ασφαλείας. Ζητήστε επίσης εγγυήσεις που θα θωρακίσουν την επένδυση σας.

Στο blog της Δημιουργών Τέχνημα, μπορείτε να δείτε βίντεο από διάφορα έργα που εκτελέσαμε κατά καιρούς και αφορούν την ανακαίνιση σπιτιών αλλά και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, υπηρεσία που διατίθεται δωρεάν σε όλα μας τα έργα.


Ανακαίνιση; τεχνικά θέματα πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση του δικού σας σπιτιού, δείτε κάποια από τα Τεχνικά θέματα ανακαίνισης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, για την ανακαίνιση του σπιτιού σας πριν …..κατά την γνώμη μας η ανακαίνιση  πρέπει να έχει σύμμαχο την σωστή πληροφόρηση.Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα.


.
https://www.facebook.com/dimiourgontexnima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.